تبلیغات
هنر بانو - فرنی
گاهی باید کم باشی تا کمبودت احساس شه ، نه اینکه نباشی تا نبودنت عادت شه.

فرنی

مواد لازم
  • شیر 2 لیوان
  • آرد برنج 2 قاشق غذاخوری سرپر
  • شكر 4 قاشق غذاخوری
  • آب 0.5 استكان
  • گلاب 1 قاشق غذاخوری
  • كاكائو 1 قاشق مرباخوری برای تزیین

طرز تهیه:

ابتدا شیر سرد را با لیوان های دسته دار كه در تمامی خانه ها یافت می شود در قابلمه مورد نظر بریزید. سپس آرد برنج و آب را اضافه كنید و كاملاً هم زنید تا آرد در شیر سرد حل شود روی حرارت گذاشته و مرتباً هم زنید اگر لحظاتی هم زدن را متوقف كنید، باعث می شود آرد برنج در شیر گلوله گلوله شود. پس مرتباً به هم زنید تا كمی غلیظ شود بعد از روی حرارت كنار گذاشته و شكر و گلاب را اضافه كنید. دوباره روی حرارت گذارید و هم زنید تا قوام لازم برای فرنی بدست آید فرنی را بایستی سریعاً در كاسه های كوچكی كه از قبل آماده چیده اید، بریزید دقت داشته باشید كه در هنگام سرد شدن كمی سفت تر می شود پس وقتی از روی حرارت برمی دارید نه سفت و نه شل باشد.

در انتها می توانید كاكائو را در چند قطره آب حل كنید تا عصاره غلیظی بدست آید و با نوك قاشق یا قطره چكان روی فرنی هایی كه در كاسه ها كمی سرد شده و خود را گرفته، تزئین كنید.

 

 





موضوع: رمضان،
برچسب ها: رمضان.افطاری.فرنی،
[ دوشنبه 24 تیر 1392 ] [ 01:28 ب.ظ ] [ سادات ] [ نظرات() ]